Alex Deaconu, instructor Diving Academy

Miercuri, 21 Aprilie 2010, ora 11:42
5507 citiri
Alex Deaconu, instructor Diving Academy

Alex Deaconu, Instructor Diving Academy

Diving Academy este o scoala de scufundari aparuta in peisajul romanesc ca un raspuns la necesitatea de a avea un instrument care sa deprinda pasionatii sa se scufunde in deplina siguranta. Obiectivul scolii este acela de a impartasi celor interesati tainele adancurilor si de a-i invata tehnicile de scufundare respectand si adaptand experienta NAUI la particularitatile Marii Negre. Scufundarea, ca sport extrem, se distinge ca o activitate placuta, oferind multe satisfactii, dar in care riscul nu trebuie neglijat . De aceea numai printr-o foarte buna pregatire psihica si fizica a scafandrului, prin rigurozitate, prin punctualitate, prin responsabilitate si, totodata, prin seriozitate, atat din partea cursantului, cat si din partea instructorului, riscurile asociate scufundarilor pot fi diminuate la maxim . Acestea sunt si dezideratele de baza ale Diving Academy in sensul practicarii de scufundari in deplina siguranta.

Instructorii din cadrul scolii au certificare internationala NAUI, au un nivel inalt de pregatire si experienta in scufundari in medii variate, iar locatiile in care se tin cursurile pentru fiecare nivel in parte au fost atent selectionate pentru a raspunde nevoilor de pregatire in conditii de maxima siguranta pentru cursant.

De asemenea, este important, in momentul de fata, sa cunoasteti ca brevetele obtinute la absolvirea fiecarui nivel sunt recunoscute pe plan international, fiind emise sub egida NAUI.

NAUI - The National Association of Underwater Instructors este cea mai raspandita si cea mai respectata dintre asociatiile internationale non-profit de pregatire a scafandrilor. Infiintata in anul 1959 ca asociatie non

•Scoala de diving iti ofera un brevet international

•Cursul de diving costa 800 de ron

•1000 de euro, echipament complet de diving

Un curs de diving pentru incepatori costa in jur de 800 de ron, fara TVA. Acest curs presupune doua sesiuni de pregatire teoretica in Bucuresti, o sesiune de bazin in Bucuresti si 5 sesiuni de scufundari in Bulgaria, a declarat Alex Deaconu, instructor Diving Academy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alex Deaconu, #Scoala de diving iti ofera un, #Cursul de diving costa 800 de, #1000 de euro, #echipament complet de diving , #Business