Anca Axente, marketing manager ARH VENTURES

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 02:46
4753 citiri
Anca Axente, marketing manager ARH VENTURES

Anca Axente, Marketing Manager ARH VENTURES

ARH Ventures este un dezvoltator imobiliar israelian focusat pe dezvoltarea de ansambluri rezidentiale. ARH Ventures cauta sa ofere permanent solutii inovatoare care sa imbunatateasca calitatea stilului de viata si sa raspunda eficient nevoilor clientilor si partenerilor sai.

ARH Ventures a intrat pe piata din Romania in 2008 promovand un concept de viata nou pentru societatea romaneasca - acela al comunitatilor deschise. Aceasta este cheia primului proiect pe care il dezvolta, situat in nordul Bucurestiului, in localitatea Balotesti, judetul Ilfov. Maple Place se intinde pe o suprafata de 37400 mp si cuprinde 82 de case.

Inainte de a patrunde pe piata din Romania, membrii echipa ARH Ventures a dezvoltat si coordonat proiecte imobiliare in Statele Unite ale Americii, Canada si Israel.

•Ce strategii de marketing aleg dezvoltatorii imobiliari?

•Cumpara un apartament in regim all inclusiv

•Cum vor evolua preturile apartamentelor?

"Cumparatorul dicteaza ceea ce-si doreste, iar noi ii oferim. El alege totul de la prize pana la corpuri de iluminat, modele de faianta, gresie si mobila. Mobilierul se face la comanda, iar clientul primeste consultanta de la un designer de interior. De asemenea, casa cuprinde centrala termica, electrocasnice,aer conditionat si o gradina amenajata de 200 mp. Pretul casei este de 122.000 plus TVA", a declarat Anca Axente, marketing manager ARH Ventures.

#Anca Axente, #Cumpara un apartament in regim all, #Cum vor evolua preturile apartamentelor , #Imobiliare