Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Zoli Herczeg, developer&platform evangelist Microsoft

Zoli Herczeg, developer&platform evangelist Microsoft


Zoli Herczeg, Developer&Platform Evangelist Microsoft

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul.
Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf Microsoft, contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

•Economii considerabile prin cloud computing, pentru companii

•Viitorul este mixt: nu orice soft poate fi aruncat in "nor"

•Cloud computing:platesti cat consumi

"Business-urile au o serie de sisteme software pe care le folosesc. Serviciile in cloud ofera posibiliatea business-urilor de a inchiria anumite aplicatii software care sa aiba grija de serverele lor.Ele vor plati per utilizare, ceea ce inseamna ca majoritatea costurilor companiilor se vor transforma din capital investit in costuri operationale", a declarat Zoli Herczeg, Developer&Platform Evangelist Microsoft.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2355 ori