Alexandru Lapusan, ceo & founding partener Zitec

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 01:36
5420 citiri
Alexandru Lapusan, ceo & founding partener Zitec

Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partener Zitec

Zitec este o companie romaneasca de software specializata in dezvoltarea de produse si aplicatii online complexe.

Infiintata in iunie 2003, Zitec si-a inceput activitatea cu o investitie de sub 3.000 Euro si o echipa de trei tineri ingineri automatisti, pasionati de aplicatiile online. Aceeasi echipa raspunde si in prezent de managementul si realizarile companiei.

Primii pasi efectuati au vizat cooptarea unor specialisti cu experienta si dezvoltarea portofoliului de solutii software si servicii furnizate. Rezultatul a fost marcat prin migrarea de la solutii cu nivel scazut de dificultate catre aplicatii software complexe, bazate pe cele mai inovatoare tehnologii. Aceste aplicatii sunt adaptabile specificului unor domenii de activitate variate cum ar fi medicina, turism, finante sau comert electronic.

In 7 ani de activitate, Zitec a reusit sa isi extinda prezenta la nivel international si sa sudeze relatii de afaceri cu companii din Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Cipru, Germania, Italia sau Danemarca. Zitec sustine si parteneriate cu reputate companii IT din lume precum Zend - Php sau MySQL.

Printre clientii nostri se numara companii renumite cum ar fi J.W. Marriott, Mercedes-Benz Romania, Bullguard, Global Learning Semesters, Proventys, Polar Rose, Amadeus Romania, La Farge, Revista Tabu, Excelent, Romania libera, Sony Center sau AIESEC Bucuresti.

Succesul Zitec in industria software este confirmat de dublarea cifrei de afaceri, estimata pentru anul 2008 la 800.000 Euro, si de cresterea constanta a numarului de specialisti atrasi in firma. Echipa Zitec numara in prezent peste 30 de membri.

•Aplicatii romanesti pe Facebook: Hotel Peeps

•Facebook pregateste o aplicatie dedicata telefoanelor cu operare Android

•Video publishing-ul, noua directie in online-ul romanesc

Din punct de vedere al calitatii serviciilor, producatorii de content video nu se ridica la un nivel profesional. Se folosesc inca solutii in-house, in cel mai fericit caz, a declarat Alexandru Lapusan, CEO & Founding Partner, Zitec.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Alexandru Lapusan, #Aplicatii romanesti pe Facebook Hotel Peeps, #Facebook pregateste o aplicatie dedicata telefoanelor , #Tehnologie