Teodor Blidarus, managing partner Softelligence

Luni, 22 Martie 2010, ora 05:00
4934 citiri
Teodor Blidarus, managing partner Softelligence

Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence

Softelligence este o companie infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din Romania. Cu o reputatie ireprosabila si o pozitie in continua crestere, obiectivul nostru ambitios este sa stabilim un nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul dezvoltarii de software si al consultantei tehnice.

Cea mai importanta resursa a Softelligence o reprezinta angajatii cu pregatire tehnica deosebita si inalta calificare in management, cu peste 12 ani de experienta in coordonarea proiectelor derulate cu companii renumite la nivel mondial precum Vodafone, BMW, Nokia sau SSL International.

•Platformele IT duc la crearea unui ecosistem sanatos intre parteneri de afaceri, clienti si companii

•Cine investeste intr-un magazin online o face din ratiuni de strategie, nu pentru a reduce costurile

•Marketing virtual vs. marketing traditional

Piata de e-commerce si de vanzari online este destul de scazuta in Romania. Ideea conform careia sa iti faci un magazine online este ieftin si este simplu reprezinta un mit. Cine investeste in ziua de azi intr-un magazin online o face din ratiuni de strategie si nu pentru a reduce costurile, a declarat Teodor Blidarus, Managing Partner, Softelligence.

#Teodor Blidarus, #Platformele IT duc la crearea unui, #Cine investeste intr un magazin online, #Marketing virtual vs marketing traditional , #Tehnologie