Ascendis Consulting estimeaza o cifra de afaceri de patru milioane euro in 2008

Marti, 12 Februarie 2008, ora 14:56
2070 citiri
Ascendis Consulting estimeaza o cifra de afaceri de patru milioane euro in 2008

Ascendis Consulting care activeaza pe piata romaneasca de training si consultanta a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de trei milioane euro si vizeaza pentru 2008 o crestere de peste 30%, pana la patru milioane euro, au declarat marti, reprezentantii companiei.

"In 2007 am realizat o cifra de afaceri de trei milioane euro, mai mare cu 30% fata de 2006, ritm de cresetere pe care speram sa-l mentinem si anul acesta. Pentru 2008 ne propunem consolidarea pozitiei de lider in domeniul trainingului si consultantei pentru dezvoltare organizationala, dar si realizarea a cel putin 10% din cifra de afaceri in programe adresate sectorului public", a declarat partenerul Ascendis, Costea Dumitrescu.

Profitul Ascendis sa€'a mentinut anul trecut la o cota de circa 20%, in timp ce 10% din cifra de afaceri a fost realizata din contracte externe, in tari precum Bulgaria, Ungaria, Austria, Republica Moldova si Polonia.

Programele derulate de Ascendis in 2007, au insumat mai mult de 1.200 de zile, avand peste 15.000 de participanti. "Academia de management", program integrat de crestere a eficacitatii managementului si leadership-ului, a fost produsul cel mai bine vandut, iar "simularile si invatarea experientiala" reprezinta produsul cu cea mai spectaculoasa crestere fata de 2006.

Compania intentioneaza sa-si extinda anul acesta reteaua nationala de birouri si sa se axeze in principal pe domeniul serviciilor financiare, transportului si logisticii, dar si IT&C. Totodata, Ascendis va deschide un punct de lucru destinat companiilor interesate sa obtina bani europeni nerambursabili din cadrul Programelor Operationale Sectoriale "Dezvoltarea Resurselor Umane" si "Cresterea Competitivitatii Economice".

"In 2008 vom dezvolta reteaua nationala de birouri, astfel incat la sfarsitul anului sa avem sase birouri in teritoriu. in orasele Timisoara, Cluj si Brasov, acestea au inceput deja sa functioneze, iar in Constanta, Iasi si Craiova urmeaza sa fie deschise. in acelasi timp, vom creste echipa de traineri cu 20 - 30%", a mai declarat reprezentantul Ascendis.

Potrivit acestuia, valoarea pietei romanesti de training si consultanta pentru organizatii depaseste 40 milioane euro, o mare crestere inregistrand in ultima perioada sectorul industrial.

Ascendis este prezenta de peste zece ani pe piata de training si consultanta din Romania, fiind specializata domeniile consultanta, training si invatare experientiala. Compania are 35 de traineri, consultanti si facilitatori care lucreaza in cadrul urmatoarelor divizii: training; experiential learning - divizie de invatare accelerata pe baza de simulari; consultanta in dezvoltarea organizatiilor; teambuilding; conferinte; evaluari si cultura organizationala.

Printre clientii Ascendis se afla: Bancpost, ABN Amro, BRF Finance, BCR, Cargill, Distrigaz Sud, Dufa, E.ON Gaz Germania, GSK Eurofarm, Holcim, Interamerica, ING Asigurari de Viata, Leoni Wring Systems, Mediapro, Melinda Impex, Microsoft, Pfizer, Raiffeisen Bank, Romstal, Romtelecom, Unicredit tiriac Bank, UPC, Xerox Romania.

<a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...