Captura de genti contrafacute, in valoare de 3,3 milioane euro

Luni, 12 Martie 2012, ora 17:25
1871 citiri
Captura de genti contrafacute, in valoare de 3,3 milioane euro

Vamesii constanteni au descoperit, luni, intr-un container sosit din China in Portul Constanta Sud, mai multe modele de genti inscriptionate cu numele unei marci faimoase, dar susceptibile a fi contrafacute, in valoare de 3,3 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat de presa al Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale, este vorba despre un import de genti de voiaj si genti de umar si de mana contrafacute sub marca Louis Vuiton, import realizat de o firma din Bucuresti.

"In urma controlului vamal efectuat asupra containerului, au fost descoperite genti de voiaj, genti de umar si genti de mana inscripionate Louis Vuitton, in valoare totala de aproximativ 3.300.000 de euro, marfuri susceptibile a aduce atingere asupra drepturilor de proprietate intelectuala a marcii respective", se precizeaza in comunicat.

Autoritatea vamala a retinut bunurile susceptibile a fi contrafacute, in vederea trimiterii spre expertizare, iar la finalizarea cazului vor fi dispuse masurile legale care se impun.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#portul Constanta captura, #vama portul Constanta , #Administratia Finantelor