Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Targurile traditionale pica testul igienei alimentare

Targurile traditionale pica testul igienei alimentare


Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat amenzi in valoare de 12.600 de lei si au retinut de la comercializare 187 de kilograme de produse alimentare in urma deficientelor constatate la un control efectuat in sase targuri de produse traditionale din Capitala, informeaza DSVSA Bucuresti.

Alimentele retrase de la comercializare - carne, preparate din carne, produse lactate, oua - nu aveau elemente de identificare si au fost dirijate catre o unitate de neutralizare, precizeaza reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bucuresti.

Potrivit sursei citate, printre neregulile constatate se numara manipularea in conditii de igiena necorespunzatoare a produselor alimentare, depozitare necorespunzatoare, neintretinerea in conditii de igiena a spatiilor de comercializare-prelucrare a produselor alimentare si neetichetarea produselor alimentare.

Controlul s-a desfasurat in intervalul 24 - 25 martie.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1672 ori