Targurile traditionale pica testul igienei alimentare

Luni, 26 Martie 2012, ora 13:28
2069 citiri
Targurile traditionale pica testul igienei alimentare

Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat amenzi in valoare de 12.600 de lei si au retinut de la comercializare 187 de kilograme de produse alimentare in urma deficientelor constatate la un control efectuat in sase targuri de produse traditionale din Capitala, informeaza DSVSA Bucuresti.

Alimentele retrase de la comercializare - carne, preparate din carne, produse lactate, oua - nu aveau elemente de identificare si au fost dirijate catre o unitate de neutralizare, precizeaza reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bucuresti.

Potrivit sursei citate, printre neregulile constatate se numara manipularea in conditii de igiena necorespunzatoare a produselor alimentare, depozitare necorespunzatoare, neintretinerea in conditii de igiena a spatiilor de comercializare-prelucrare a produselor alimentare si neetichetarea produselor alimentare.

Controlul s-a desfasurat in intervalul 24 - 25 martie.

#targuri produse traditionale, #amenzi targuri produse traditionale, #targuri produse traditionale controale , #Administratia Finantelor