Cat costa reabilitarea Maternitatii din Botosani

Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 13:19
1213 citiri
Cat costa reabilitarea Maternitatii din Botosani

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, a semnat, vineri, ordinul de reabilitare a Spitalului de Obstetrica si Ginecologie, investitie de aproximativ 13 milioane de lei, realizata in baza unui proiect finantat printr-un acord de imprumut semnat de Guvernul Romaniei cu Banca Mondiala si Banca Europeana de Investitii.

Proiectul, aprobat in 2008, presupune modernizarea sectiilor de obstetrica si neonatologie ale spitalului.

"Este un sprijin deosebit de important acordat de Guvernul Romaniei sistemului sanitar din judetul Botosani. Noi am reusit sa atragem fonduri europene pentru reabilitarea Spitalului Judetean, dar nu cred ca am fi avut suficienta posibilitate ca sa sustinem o lucrare de aproximativ trei milioane de euro aici la Maternitate", a declarat presedintele Consiliului Judetean.

Directorul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie, medicul Maria Olaru, considera ca acesta "este un proiect vital pentru medici, pentru mame si viitorii nou-nascuti ai acestui judet".

"Nimeni nu mai spera ca se realizeaza acest proiect. Suntem nu numai bucurosi, ci suntem foarte mandri, pentru ca efective ne apartine aceasta realizare", a afirmat Olaru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reabilitare maternitate, #investitie maternitate , #Administratia Locala