Dumitru Sechelariu, fostul primar al orasului Bacau, a murit intr-o clinica din Viena

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 10:40
3509 citiri
Dumitru Sechelariu, fostul primar al orasului Bacau, a murit intr-o clinica din Viena

Fostul primar al orasului Bacau si fost patron al echipei FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a incetat din viata, sambata dimineata, la o clinica din Viena, conform unor apropiati ai acestuia.

Sambata trecuta, Dumitru Sechelariu in varsta de 54 de ani a fost transferat de la Bucuresti la o clinica din Viena, la cererea expresa a familiei.

In 2 februarie, fostul primar al Bacaului Dumitru Sechelariu a fost adus la Spitalul Floreasca, prin transfer de la Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iasi, pacientul fiind atunci constient, cooperant si cu parametrii functiilor vitale in limite fiziologice.

Sechelariu fusese internat in spitalul iesean in 31 ianuarie, cu afectiuni la coloana vertebrala, fiind in imposibilitatea de a se deplasa, potrivit unor surse medicale.

In februarie 2010, fostul primar Dumitru Sechelariu a fost supus unei interventii chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, dupa ce a suferit un preinfarct. Dupa cateva zile, Dumitru Sechelariu a fost retinut de procurorii DNA intr-un caz de coruptie, in aceeasi zi facandu-i-se rau si ajungand la Spitalul Judetean Bacau, unde a fost internat sub paza.

Dumitru Sechelariu fusese retinut in cazul directorului SC Transport Public SA Bacau Iuliean Sutu, acuzat ca a oferit unor denuntatori bani pentru a interveni pe langa judecatori ai Curtii de Apel Bacau in scopul pronuntarii unei sentinte favorabile in dosarul privind un litigiu comercial. Ulterior, Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie de arestare a fostul edil bacauan.

Dumitru Sechelariu a fost primar al Bacaului, din partea PSD, in perioada 1996-2004.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dumitru Sechelariu mort, #deces Dumitru Sechelariu, #fost primar Bacau mort , #Administratia Locala