Patinoarul ''Mihai Flamaropol'', in administrarea Consiliului General al Municipiul Bucuresti

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 14:55
2343 citiri
Patinoarul ''Mihai Flamaropol'', in administrarea Consiliului General al Municipiul Bucuresti

Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti va fi administrat de Consiliului General al Municipiul Bucuresti dupa ce Guvernul Romaniei a hotarat incetarea dreptului de folosinta gratuita al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata (FRHG)asupra imobilului mai sus amintit, potrivit site-ului oficial al FRHG.

Hotararea Guvernului a aparut in Monitorul Oficial din 25 octombrie 2013, predarea-preluarea patinoarului trebuind efectuata pana la data de 25 noiembrie 2013.

In sedinta Guvernului Romaniei din data de 16 octombrie, executivul condus de prim-ministrul Victor Ponta a aprobat o hotarare, publicata in Monitorul Oficial din 25 octombrie, prin care inceteaza dreptul de folosinta gratuita al Federatiei Romane de Hochei pe Gheata asupra Patinoarului "Mihai Flamaropol" din Bucuresti, aflat in Complexul Sportiv National "Lia Manoliu". Totodata, potrivit Hotararii Guvernului 804/2013 art. 3, executivul a aprobat transmiterea unor imobile din domeniul public al statului si din administrarea Ministerului Tineretului si Sportului - Complexul Sportiv National "Lia Manoliu" in domeniul public al municipiului Bucuresti si in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Potrivit articolul 4 al HG 804/2013, Consiliul General al Municipiului Bucuresti, dupa cum rezulta din Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 240 din 26 septembrie 2013, "mentine destinatia actuala a Patinoarului artificial 'Mihai Flamaropol', asigura gratuitatea desfasurarii activitatilor specifice Ministerului Tineretului si Sportului, precum si a unitatilor/institutiilor din subordinea sau coordonarea acestuia si reface patinoarul, in conditiile impuse de normativele si standardele internationale in vigoare, precum si realizeaza spatii adiacente necesare practicarii activitatilor specifice".

Din luna martie nu mai era gheata la patinoarului "Mihai Flamaropol", ulterior fiind oprite curentul electric si apa, din cauza datoriilor acumulate fata de furnizori.

In acest conditii, echipa Steaua anuntase ca intentioneaza sa isi dispute meciurile de acasa pe patinoarul din Tg. Mures.

#patinoarul Flamaropol, #administratie patinoarul Flamaropol, #investitii patinoar Flamaropol , #Administratia Locala