Administratia Porturilor Maritime Constanta are un nou director

Joi, 20 Ianuarie 2011, ora 18:07
3453 citiri
Administratia Porturilor Maritime Constanta are un nou director

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, l-a numit joi pe Andrei Aurelian Popa in functia de director general al Administratiei Porturilor Maritime Constanta, in locul lui Ioan Balan, care a fost demis din cauza deficientelor semnalate in activitatea manageriala, potrivit NewsIn.

Andrei Aurelian Popa a detinut anterior, timp de 11 ani, functii de management in cadrul companiei Maersk, aflata in topul international al operatorilor in transportul maritim containerizat si al operatorilor de vase de transport maritim.

"Am decis sa numesc la conducerea APM Constanta un profesionist in domeniu, fara culoare politica, pentru a da un semnal pentru eficientizarea administratiei. Experienta lui Popa in managementul unei companii de top la nivel international din acest domeniu imi da incredere ca planurile de dezvoltare a Portului Constanta si potentialul acestuia vor fi valorificate.

Abordarea europeana in domeniul politicii navale are in vedere asigurarea unor conexiuni rapide intre porturi, iar portul Constanta este poarta estica de intrare in Uniunea Europeana, asigurand prin transportul pe Dunare o conexiune rapida si eficienta din punct de vedere economic cu vestul Europei", a declarat ministrul Anca Boagiu.

Boagiu a semnat in 13 ianuarie ordinul prin care Ioan Balan a fost eliberat din functia de director general al Companiei Nationale Administratia Portului Constanta si de presedinte al Consiliului de Administratie al aceleiasi companii.

Decizia ministrului Boagiu a venit ca urmare a deficientelor semnalate in activitatea manageriala. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#administratia, # porturilor, # maritime, # constanta , #Administratia Porturilor Maritime