ANAF achizitioneaza servicii de telefonie mobila si transmisie de date

Vineri, 24 August 2012, ora 15:10
2214 citiri
ANAF achizitioneaza servicii de telefonie mobila si transmisie de date

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) intentioneaza sa achizitioneze prin negociere accelerata servicii de telefonie mobila si transmisie de date pentru care aloca suma de 4,57 milioane lei, fara TVA, contractul urmand sa fie incheiat pe o perioada de 24 de luni.

Serviciile de telefonie mobila si transmisie de date vor fi achizitionate pentru ANAF, Ministerul Finantelor Publice (MFP), Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) si Garda Financiara (GF).

"Cele cinci autoritati contractante, membre ale asocierii contractante, preconizeaza ca vor incheia, in functie de necesitatile si fondurile bugetare ce pot fi disponibilizate cu acest scop, trei contracte subsecvente", se mentioneaza in anunt.

ANAF va aloca fonduri in acest sens din venituri salariale, MFP de la bugetul de stat si din venituri salariale, ANV de la bugetul de stat si venituri salariale, ANRP de la bugetul de stat, iar GF de la Comisariatul General si de la bugetul de stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANAF achizitie servicii, #ANAF servicii telefonie mobila, #ANAF servicii transmisie date , #Administratia Publica