CSA va disponibiliza 10% dintre angajati

Miercuri, 09 Noiembrie 2011, ora 17:41
1822 citiri
CSA va disponibiliza 10% dintre angajati

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a luat decizia de a reduce numarul personalului cu pana 10%, in vederea micsorarii cheltuielilor, urmand a avea o noua structura simplificata, care va cuprinde doar 12 directii de specialitate, din 28.

"Consiliul CSA a luat decizia adoptarii unei noi structuri organizatorice, astfel incat aceasta sa raspunda celor doua obiective majore ale autoritatii de supraveghere: apararea drepturilor asiguratilor si promovarea stabilitatii pietei de asigurari din Romania. Noua structura organizatorica include si o directie de protectie a consumatorilor de asigurari, care va fi in contact direct atat cu asiguratii, cat si cu asiguratorii. Comisiei ii revine un rol esential in consolidarea increderii in industria de asigurari, care se va concretiza printr-o schimbare semnificativa in modul de actiune pe segmentul supravegherii si al reglementarii", a declarat presedintele CSA, Constantin Buzoianu, citat de Newsin.

Astfel, dintr-un numar de 28 de directii generale, incepand cu 1 decembrie, noua structura va cuprinde numai 12 directii de specialitate.

Noua structura impune si o reducere de personal cu pana la 10%.

"Pe fondul scaderii primelor brute subscrise in primul semestru cu peste 7% la nivelul pietei de asigurari, Consiliul CSA a hotarat reducerea cheltuielilor totale, in principal prin reducerea cheltuielilor cu personalul. (...) Deciziile privind noua structura organizatorica si masurile de reducere a cheltuielilor vor fi puse in aplicare prin rectificarea bugetului CSA, atat pentru trimestrul IV 2011, cat si in proiectul de buget pe anul 2012", sustin reprezentantii CSA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CSA reducere numar angajati, #disponibilizari CSA , #Administratia Publica