Lucrari de renovare in judetul Arges de 62 milioane de lei

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 16:14
1367 citiri
Lucrari de renovare in judetul Arges de 62 milioane de lei

Ministerul Turismului vrea sa contracteze lucrari de renovare in judetul Arges, avand o valoare estimata de 62.889.156 lei, fara TVA.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a lansat licitatia publica deschisa pentru proiectarea si executia a 8 sisteme de canalizare si epurare a apelor uzate si a 10 sisteme de alimentare cu apa a localitatilor din judetul Arges, in cadrul Programului National de Dezvoltare a Infrastructurii.

Durata maxima de proiectare a lucrarilor este de o luna pentru fiecare obiectv de la data ordinului de incepere a proiectarii si 12 luni pentru fiecare obiectiv de la data ordinului de incepere a executiei.

Ofertantul castigator va realiza toate studiile de teren necesare proiectarii si executiei lucrarilor, costurile pentru acestea vor fi cuprinse in oferta financiara a respectivului obiectiv.

Criteriul de atribuire al contractului este cel mai mic pret.

In termen de 30 de zile de la semnarea contractului, operatorul economic declarat castigator are obligatia de a prezenta autoritatii contractante dovada ca dispune de surse de finantare (extras de cont daca finantarea e asigurata din surse proprii sau angajament ferm al finantatorului in cazul in care acesta apeleaza la alte surse de finantare).

Plata contractului se va face incepand cu 2013, in limita creditelor aprobate.

Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI) finanteaza lucrarile importante de dezvoltare a infrastructurii (reparatii de drumuri comunale si judetene, constructia de crese si gradinite etc.) prin credit-furnizor. Metoda de finantare presupune ca o societate care doreste sa participe la program, respectand legislatia in vigoare, realizeaza lucrarile cu fonduri proprii, urmand ca statul sa plateasca aceste investitii ulterior, in perioada 2013 - 2020.

MDRT invita toate societatile interesate de participarea la acest program sa se inscrie la licitatiile care sunt anuntate prin sistemul electronic de achizitii publice (SEAP).

#investitie publica, #licitatie publica deschisa Arges, #proiecte fonduri europene , #Administratia Publica