Ministerul Economiei a vandut ISCIR-CERT pentru 2,58 milioane lei

Joi, 29 Martie 2012, ora 13:16
2342 citiri
Ministerul Economiei a vandut ISCIR-CERT pentru 2,58 milioane lei

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) a vandut intregul pachet de actiuni al ISCIR-CERT pentru 2,58 milioane lei firmei Rina Simtex Organismul de Certificare, a anuntat joi institutia.

"Dupa verificarea si analizarea documentelor de participare depuse, S.C. Rina Simtex Organismul de Certificare S.R.L. Bucuresti a fost declarat ofertant acceptat, iar in urma oferirii pretului de pornire al licitatiei de 2.588.685,15 lei, a fost declarat ofertant adjudecatar, conform prevederilor legale", se arata intr-un comunicat al MECMA.

Oferta de vanzare, organizata prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, a fost publicata pe 16 februarie, data limita de depunere a ofertelor fiind 27 martie.

MECMA a primit o singura oferta

"Vanzarea pachetului de actiuni s-a facut printr-o metoda competitiva, transparenta si nediscriminatorie, la cel mai bun pret oferit, care sa fie cel putin egal cu pretul de pornire al licitatiei cu strigare, conform legislatiei in vigoare. In urmatoarea perioada, vor fi negociate clauzele contractului de vanzare-cumparare de actiuni", se mai spune in comunicat.

ISCIR - CERT are un capital social de 1,93 milioane lei, impartit in 193.909 actiuni. Obiectul principal de activitate consta in activitati de testari si analize tehnice. In prezent, societatea are un numar de 18 salariati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ministerul Economiei vanzare ISCIR CERT, #actiuni ISCIR CERT, #Ministerul Economiei actiuni ISCIR CERT , #Administratia Publica