Peste 40 drumuri nationale si doua porturi martime sunt inchise, circa 160 de trenuri sunt anulate

Luni, 06 Februarie 2012, ora 20:31
1653 citiri
Peste 40 drumuri nationale si doua porturi martime sunt inchise, circa 160 de trenuri sunt anulate

Peste 40 de drumuri nationale sunt inchise, zece au circulatia restrictionata, circa 160 de trenuri sunt anulate, doua porturi inchise, iar 20 de curse aeriene inregistreaza intarzieri de peste 30 minute, potrivit Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

La Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a fost convocat Comandamentul de Iarna, pentru a discuta masurile care se impun ca urmare a starii critice a vremii.

"La sedinta comandamentului de iarna participa reprezentanti ai Inspectoratului General pentru Situatii de urgenta, ai Politiei si ai institutiilor din subordinea MTI (CNADNR, ARR, RAR, ISCTR, CFR SA, CFR Calatori, Metrorex, etc)".

"Conform ultimei prognoze ANM in noaptea de luni spre marti se asteapta intensificari ale vantului, depasind 80km/h pe raza judetelor Buzau Vrancea, Ialomita, Ilfov, Giurgiu si Teleorman determinand vizibilitate sub 50 m", se arata intr-un comunicat al MTI.

Astfel, sunt inchise porturile Midia si Mangalia.

Se inregistreaza intarzieri mai mari de 30 minute pentru 13 curse la decolare, din care 12 pe Aeroportul Baneasa, si 1 pe Aeroportul Henri Coanda, prcum si pentru sapte curse la aterizare, din care sase pe Baneasa si una pe Otopeni.

De asemenea, noua linii de cale ferata restrictionate.

#drumuri blocate, #trenuri anulate, #intarzieri zboruri, #porturi maritime inchise , #Administratia Publica