Proteste Bucuresti: Restrictii in trafic si zone de evitat

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 08:45
2073 citiri
Proteste Bucuresti: Restrictii in trafic si zone de evitat

Astazi este o noua zi de proteste in Bucuresti, unde sunt asteptate peste 10.000 de persoane, incepand cu ora 15.30, de la Arcul de Triumf. Marsul se va desfasura pe soseaua Kiseleff, pana in apropierea sediului Guvernului, unde protestatarii vor ramane pana la 18.00.

Traficul rutier va fi restrictionat intre orele 14.00 si 19.00 pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Arcului de Triumf si Piata Victoriei, precum si pe strazile care intersecteaza artera respectiva, exceptie facand Bulevardul Ion Mincu, care va fi inchis gradual, in functie de numarul de participanti.

Banda a IV-a de pe Soseaua Kiseleff, respectiv partea stanga a sensului de mers spre Piata Victoriei, va fi ramane libera, fiind banda de urgenta pentru autospecialele de salvare, pompieri, structuri MAI, care vor folosi mijloace de sonorizare. De asemenea, este interzisa blocarea accesului auto si pietonal la institutiile din zona.

Potrivit protocolului privind organizarea si desfasurarea protestului, intre orele 14.00 si 15.30 va fi montata o scena pe Soseaua Kiseleff, in dreptul sediului USL.

Autocarele care ii vor aduce pe protestatarii din provincie vor intra in Capitala intre orele 14.30 si 15.30, prin cinci puncte, respectiv: DN 1 - Fantana Miorita; DN 2 - Soseaua Colentina (Parc Plumbuita); autostrada A1 - Bulevardul Iuliu Maniu, in dreptul Metro Militari; autostrada A2 - in dreptul Real Pallady; DN 5 - Giurgiului. Participantii vor fi adusi cu autocarele pana pe Bulevardul Kiseleff, pe tronsonul cuprins intre strada Docentilor si Piata Arcul de Triumf.

In Piata Universitatii din Capitala, dar si in mai multe localitati din tara au loc proteste incepand de vineri, dupa demisia lui Raed Arafat. Actiunile de protest au continuat si dupa decizia lui Raed Arafat de a reveni, incepand de marti, in functia de subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restrictii trafic proteste Bucuresti, #trafic rutier restrictionat proteste Bucuresti, #proteste bucuresti , #Administratia Publica