Numai studiul pentru varianta de ocolire a Bacaului costa 400.000 de lei

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 19:00
1905 citiri
Numai studiul pentru varianta de ocolire a Bacaului costa 400.000 de lei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat luni contractul pentru revizuirea si actualizarea studiului de fezabilitate, pentru varianta de ocolire Bacau, a carui valoare se ridica la 355.880 lei, inclusiv TVA.

Potrivit CNADNR, contractul pentru "Revizuirea si actualizarea studiului de fezabilitate, proiectului tehnic, detaliilor de executie si documentatiei de atribuire pentru varianta de ocolire Bacau" a fost atribuit firmei Arcadis Eurometudes SA.

Durata contractului este de 3 luni. Proiectul este finantat de Fondul European de Dezvoltare Regionala (69,25 %) si de la Bugetul de stat (30,75 %).

Scopul contractului este acela de a revizui si actualiza studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, detaliile de executie si documentatia de atribuire existente si de a pregati cererea de finantare FEDR pentru varianta de ocolire Bacau (30,8 kilometri la profil de autostrada).

Dupa finalizarea acestui contract, CNADNR va scoate la licitatie, in trimestrul II 2012, contractul de executie lucrari pentru varianta de ocolire Bacau. Demararea lucrarilor este estimata pentru trimestrul III 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#varianta ocolitoare Bacau, #studiu fezabilitate sosele , #Administratia strazilor