Consilierii PDL demisioneaza in bloc din Consiliul General al Capitalei

Duminica, 08 Septembrie 2013, ora 15:32
1470 citiri
Consilierii PDL demisioneaza in bloc din Consiliul General al Capitalei

Consilierii generali ai PDL se vor retrage din Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), a anuntat presedintele PDL Bucuresti Adriean Videanu.

Partidul Democrat are in acest moment zece consilieri in CGMB, care reprezinta 195 din numarul total.

"Ne vom da demisia si vom continua dialogul cu bucurestenii care au nevoie ca orasul lor sa se dezvolte. Este forma noastra de protest fata de incapacitatea administrativa", a spus Videanu, potrivit Digi24.

"PDL nu va mai face propuneri pentru aceste locuri, a spus Videanu. Avem administratie USL - Sorin Oprescu la Primaria Capitalei. Bucurestenii sunt cei care decid ce sa se intample cu aceasta administratie", a mai presedintele PDL Bucuresti.

Printre motivele protestului consilierilor PDL este mentionat referendumul privind eutanasierea cainilor comunitari.

"Sorin Oprescu a incununat cu succes sase ani de incompetenta administrativa si a incheiat cu un act de lasitate politica incercand se se ascunda in spatele unui referendum inutil. (...) PDL nu mai e dispus sa gireze incompetenta administrativa a lui Sorin Oprescu. De maine PDL paraseste CGMB", a spus Videanu.

#demisie PDL Consiliu Capitala, #Consiliul General Municipiul Bucuresti, #consilieri PDL CGMB, #Consiliul Bucuresti Videanu , #Consiliul Judetean