DNA: Presedintele CJ Constanta, urmarit penal pentru plati nelegale de peste 5 milioane euro

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 15:40
1763 citiri
DNA: Presedintele CJ Constanta, urmarit penal pentru plati nelegale de peste 5 milioane euro

Procurorii DNA din Constanta au inceput urmarirea penala fata de presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pentru sase infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul avantaje patrimoniale sau nepatrimoniale, cu consecinte deosebit de grave.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis miercuri AGERPRES, din rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca exista date si indicii temeinice potrivit carora invinuitul Constantinescu si-a indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu care decurgeau din calitatea de presedinte al CJ Constanta, in sensul ca a dispus efectuarea unor plati nelegale in valoare totala de peste 5 milioane euro.

Fata de invinuitul Constantinescu procurorii au dispus masura obligarii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 de zile.

#Nicusor Constantinescu urmarit DNA, #Nicusor Constantinescu DNA, #acuzatii Nicusor Constantinescu , #Consiliul Judetean