Companiile de electricitate cedeaza in fata viscolului. Dragnea vrea raport despre situatia modernizarilor

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 09:15
2519 citiri
Companiile de electricitate cedeaza in fata viscolului. Dragnea vrea raport despre situatia modernizarilor

Vicepremierul Liviu Dragnea le-a cerut reprezentantilor Departamentului pentru Energie, la comandamentul de iarna, ca in cel mai scurt timp sa prezinte in Guvern modul in care companiile private din energie si-au indeplinit obligatiile din contractele de privatizare privind modernizarea retelelor.

El si-a motivat solicitarea prin faptul ca, de fiecare data cand situatia meteo este dificila, apar probleme in functionarea retelelor de energie.

Ilfov - 4000 de locuinte afectate

Aproximativ 4.000 de locuinte electrice din judetul Ilfov nu au avut energie electrica vineri seara, incepand cu ora 22.00, din cauza caderilor de zapada si a viscolului, cea mai mare parte a defectiunilor fiind remediate o ora mai tarziu, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Ilfov.

Arges - 22.000 de locuinte

De asemenea, peste 22.000 de consumatori abonati ai companiei CEZ din 15 localitati ale judetului Arges nu au avut curent electric, sambata dimineata, din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ si peste 2.300 de consumatori din mai multe localitati ale judetului Dambovita nu au avut alimentare cu energie electrica din cauza avariilor produse pe reteaua de alimentare.

Buzau - 10.000 de locuinte

In Buzau, aproape 10.000 de consumatori casnici au ramas fara curent electric, remedierea avariilor fiind de durata din cauza viscolului foarte puternic, a zapezii si a drumurilor blocate, iar peste 29.000 de consumatori din sapte localitati ale judetului Valcea nu au avut curent electric, sambata seara, ca urmare a avariilor survenite pe reteaua de alimentare cu energie electrica a CEZ.

Prahova - 2000 de locuinte

Si in Prahova aproape 2.000 de consumatori din mai multe localitati ale judetului nu au fost alimentati cu energie electrica, sambata seara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dragnea electricitate, #probleme electricitate, #companii electricitate, #viscol electricitate , #Electricitate