Electrica organizeaza o licitatie pentru achizitionarea de servicii IT de peste 8,2 milioane euro

Joi, 13 August 2009, ora 14:54
1350 citiri
Electrica organizeaza o licitatie pentru achizitionarea de servicii IT de peste 8,2 milioane euro

Compania Electrica va organiza, la 24 septembrie, o licitatie pentru achizitionarea de servicii IT, valoarea estimata a contractului, ce se va intinde pe o perioada de 29 de luni, fiind de 8,275 milioane euro, fara TVA, relataeaza NewsIn.

Contractul se refera la servicii informatice IT, precum servicii de arhivare computerizata, servicii de procesare si stocare de date, servicii de recuperare a aplicatiilor in caz de accident informatic, servicii de dezvoltare si configurare de software.

"Achizitia se realizeaza in scopul imbunatatirii si extinderii sistemului de arhivare electronica a documentelor fizice si a mesageriei electronice din cadrul Electrica si la filialele de distributie cu asigurarea infrastructurii necesare (hardware si software), inclusiv a unui centru de recuperare a aplicatiilor in caz de accident informatic de catre prestator in cadrul serviciilor informatice IT (servicii de arhivare computerizata, servicii de procesare si stocare de date; servicii de recuperare a aplicatiilor in caz de accident informatic, servicii de dezvoltare si configurare de software)", se arata in anuntul de licitatie.

Pentru participarea la licitatie, ofertantii vor depune o garantie de 500.000 de lei, precum si o garantie de buna executie in cuantum de 5% din valoarea contractului constituita prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale. Electrica este o companie din subordinea Ministerului Economiei si are activitati in distributia si furnizarea de energie electrica. 

#licitatie, # Electrica, # contract, # TVA , #Electricitate