Electrica Serv estimeaza ca va ajunge pe profit in 2011

Marti, 26 Octombrie 2010, ora 13:32
2843 citiri
Electrica Serv estimeaza ca va ajunge pe profit in 2011

Electrica Serv, filiala de servicii energetice a Electrica SA, estimeaza ca societatea va ajunge pe profit anul viitor, in urma procesului de reorganizare al Electrica Serv, prin care se vor infiinta cinci societati comerciale de servicii energetice, a declarat marti pentru NewsIn Nicolae Serban.

"In urma reorganizarii, Electrica Serv va fi constituita din cele trei sucursale care deservesc operatorii de distributie de stat (in Transilvania Nord, Transilvania Sud si in Muntenia Nord, n.r.).

Obiectivul principal al conducerii este realizarea de profit inca din primul an de la infiintarea acestora", a declarat marti pentru Agentia NewsIn directorul general al Electrica Serv, Nicolae Serban.

Astfel, potrivit acestuia, infiintarea acestor societati va elimina pierderile din cadrul filialei de intretinere si servicii energetice Electrica Serv SA, lucru care va duce la realizarea de profit.

"Din 2009, societatea s-a aflat intr-un proces permanent de eficientizare, avand un rezultat in revenire cu aproape 48%", a adaugat Nicolae Serban.

Guvernul a aprobat, in sedinta din 21 iulie, HG privind reorganizarea Electrica Serv, prin care urmeaza sa fie infiintate cinci societati comerciale de servicii energetice in Banat, Dobrogea, Moldova, Oltenia si Muntenia.

Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial pe 21 octombrie.

Actionarul unic al acestor societati (SC Servicii Energetice Banat SA, Servicii Energetice Dobrogea, Servicii Energetice Moldova, Servicii Energetice Oltenia si SC Servicii Energetice Muntenia SA) va fi distribuitorul si furnizorul de electricitate Electrica SA, detinut de Ministerul Economiei.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#electrica, #serv, #profit, #reorganizare , #Electricitate