Transportul gazelor rusesti catre Romania a fost sistat

Miercuri, 01 Aprilie 2009, ora 10:06
1633 citiri
Transportul gazelor rusesti catre Romania a fost sistat

Conducta magistrala de gaze care a explodat miercuri dimineata in Transnistria asigura transportul de gaze rusesti catre Romania si Bulgaria si a fost inchisa dupa deflagratie.

Presiunea in conducta magistrala Analiev-Tiraspol-Ismail, cu diametrul de 1,2 metri, scade si flacara a scazut din intensitate, a declarat pentru NewsIn sefa directiei de relatii cu publicul din cadrul Departamentului situatii exceptionale de la Chisinau, Liliana Puscasu.

Acesta a confirmat faptul ca deflagratia a avul loc miercuri in jurul orei locale 5.30, pe teritoriul controlat de administratia de la Tiraspol, in camp, in apropiere de satul Chitcani.

La randul sau, AFP, care citeaza Tiraspoltransgaz, compania locala de transport a gazelor, informeaza ca livrarile de gaz catre Balcani au fost suspendate din cauza exploziei la gazoductul din Transnistria.

O explozie de proportii a avut loc miercuri dimineata,
in jurul orei 5.35 in Zona de Securitate de pe Nistru, in apropiere de Chitcani, in regiunea transnistreana, localitate situata intre orasele Tiraspol si Bender, dar pompierii au spus ca nu s-a soldat cu victime.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gaze, #transport, #Romania, #conducta, #magistrala , #Gaze