Arena Nationala are parcare supraterana. Cat a costat investitia

Vineri, 24 August 2012, ora 13:45
3533 citiri
Arena Nationala are parcare supraterana. Cat a costat investitia

Parcarea supraterana de la Arena Nationala va fi functionala de luni, a anuntat vineri primarul general Sorin Oprescu. Parcarea va avea o capacitate de 1.250 de locuri si va beneficia de un teren de sport multifunctional pe acoperis.

Parcarea supraterana a costat municipalitatea 35 milioane lei fara TVA si a fost realizata in circa un an, cu o intarziere de aproape doua luni fata de data anuntata initial de constructor.

"Parcarea va fi folosita in afara evenimentelor si de catre locuitorii din zona in baza unor abonamente lunare sau anuale. Este o parcare moderna care respecta standardele europene cerute si speram sa mai identificam alte zone in Bucuresti pentru a mari capacitatea locurilor de parcare. Lucram la strategia de parcare si incercam sa o imbunatatim", a afirmat Oprescu, cu ocazia anuntului de finalizare a lucrarii, scrie Agerpres.

Parcarea are parter si trei etaje, patru lifturi, camere de supraveghere, senzori de lumina pentru siguranta masinilor si afisaj electronic atat la intrare, cat si la fiecare etaj.

Pe terasa sunt doua terenuri pentru tenis si baschet si un teren de fotbal de dimensiuni 95 metri pe 45 metri. Acesta are un gazon sintetic, rezistent la caldura, inghet si uzura.

Terenul de sport va fi destinat antrenamentelor echipelor ce vor juca pe Arena Nationala, dar si publicului larg. Pretul de intrare in noua parcare este de 1,5 lei pe ora, tarifele pentru abonamente urmand sa fie stabilite de catre consilierii municipali.

#parcare supraterana Arena Nationala, #investitie parcare supraterana Arena Nationala, #capacitate parcare supraterana Arena Nationala , #Investitii publice