Lucrarile de refacere a podului Vadu Pasii, o investitie de circa 40 de milioane de lei

Sambata, 21 Septembrie 2013, ora 16:12
3156 citiri
Lucrarile de refacere a podului Vadu Pasii, o investitie de circa 40 de milioane de lei

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca lucrarile de refacere a podului Vadu Pasii din judetul Buzau, al doilea pod ca importanta peste raul Buzau, au intrat in linie dreapta.

"Anuntul de lansare a licitatiei pentru selectia contractorilor care vor proiecta si executa lucrarile de reparatie a podului Vadu Pasii a fost publicat recent in Sistemul Electronic de Achizitii Publice", a anuntat vineri senatorul PSD de Buzau Eugen Teodorovici.

Potrivit acestuia,ofertele pot fi depuse pana pe 21 octombrie, ceea ce inseamna ca pana la sfarsitul acestui an poate fi finalizata licitatia, iar lucrarile pot incepe in primavara anului viitor.

Reabilitarea acestui pod este extrem de importanta pentru cei aproximativ 30.000 de buzoieni care nu vor mai fi nevoiti sa ocoleasca multi kilometri pentru a ajunge la destinatie, potrivit sursei citate.

"Valoarea contractului de proiectare si executie a lucrarilor de la Vadu Pasii este estimata la circa 34,2 milioane de lei, fara TVA", a mai declarat sursa citata.

De notat ca podul de la Vadu Pasii, al doilea pod ca importanta peste raul Buzau, dupa podul de la Maracineni, realizat de Anghel Saligny, este inchis traficului greu de aproape 10 ani.

#pod Vadu Pasii, #pod Buzau, #refacere pod Buzau , #Investitii publice