Ministerul Mediului plateste peste 760.000 de lei pentru monitorizarea mass-media a POS

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 17:56
1711 citiri
Ministerul Mediului plateste peste 760.000 de lei pentru monitorizarea mass-media a POS

Ministerul Mediului si Padurilor plateste peste 760.000 de lei pentru 24 de luni de monitorizare mass-media a modului in care se implementeaza POS (Programul Operational Sectorial) Mediu, potrivit unui anunt de atribuire publicat pe site-ul guvernamental de licitatii publice.

Serviciile presupun monitorizare zilnica a presei scrise, audio-vizuale si electronice cu referire la modul in care se implementeaza POS Mediu, cu o analiza a articolelor scrise si emisiunilor difuzate, precum si un raport cu privire la vizibilitatea POS Mediu, conform caietului de sarcini.

Valoarea contractului este de 614.800 lei fara TVA (peste 760.000 de lei).

"Obiectivul acestui proiect il constituie sprijinirea Autoritatii de Management POS Mediu in evaluarea impactului actiunilor de informare si publicitate pentru POS Mediu la nivelul mass-media nationale. Acest proiect contribuie la aprecierea impactului masurilor de promovare adoptate de catre Autoritatea de Management, in conformitate cu Planul de Comunicare POS Mediu la nivelul canalelor de comunicare in masa", se arata in caietul de sarcini.

Sursa de finantare provine de la bugetul de stat, urmand ca 75% din totalul cheltuielilor eligibile aferente contractului sa fie rambursate din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Axa Prioritara 6 Asistenta Tehnica din Programul Operational Sectorial Mediu.

Contractul a fost atribuit in iunie prin licitatie deschisa, fiind primita o singura oferta, de la firma Media Image Monitor.

#investitii publice, #Ministerul Mediului investitii program, #bani Mediu , #Investitii publice