Pasajul Pipera se deschide in mai

Marti, 24 Aprilie 2012, ora 19:17
2270 citiri
Pasajul Pipera se deschide in mai

Pasajul Pipera va fi deschis circulatiei la inceputul lunii mai, dupa ce constructorul va finaliza lucrarile la nivelul solului, a anuntat, marti, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

"In cateva zile va fi gata si vom da drumul circulatiei. Imi pare rau ca a mai durat ceva timp, insa pasajul nu a fost amanat pentru ca nu s-ar fi putut circula normal. A fost nevoie ca Enel-ul sa isi mute miile de fire care trec pe la baza podului, a fost nevoie sa relocam canalizatia si sa finalizam legaturile acesteia cu canalizatia existenta. In total, lucrarile la acest obiectiv au durat un an si jumatate", a declarat Sorin Oprescu.

Primarul General a adaugat ca traficul pe Pasajul Pipera va fi de aproximativ 48.000 de masini, zilnic, pe fiecare sens, eliberandu-se astfel Calea Floreasca si Bulevardul Barbu Vacarescu. "Pasajul va fi monitorizat video si va intra in managementul traficului, camerele fiind deja amplasate in intersectiile cu Barbu Vacarescu si Calea Floreasca", a mai spus Sorin Oprescu.

Proiectul vizeaza largirea la sase benzi a soselei Pipera, fata de doua, cate au fost initial, intre Calea Floreasca si Calea Ferata Bucuresti - Constanta si constructia unui pasaj prin care sa se realizeze supra-traversarea bulevardului Barbu Vacarescu, de pe o parte si a Caii Floreasca de pe alta parte.

Pasajul are o lungime de 580 de metri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#deschidere pasaj pipera, #largire sosea Pipera , #Investitii publice