Bucurestenii se inghesuie sa-si faca pasapoarte

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 11:43
2465 citiri
Bucurestenii se inghesuie sa-si faca pasapoarte

Numarul cererilor pentru eliberarea pasapoartelor a crescut in Bucuresti cu 12,06%, in intervalul 2 ianuarie - 30 martie, fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Prefectura Municipiului Bucuresti.

Anual, in lunile de vara, in cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple al Municipiului Bucuresti, numarul de cereri pentru eliberarea de pasapoarte cunoaste o crestere semnificativa, spun sursele citate.

Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti anunta, conform datelor furnizate de acelasi serviciu, ca si in perioada 2 ianuarie - 30 martie au fost procesate 33.255 de cereri pentru eliberarea pasapoartelor simple temporare si electronice, cu 3.580 mai multe decat in perioada similara a anului 2011.

Prefectul Capitalei, Cristina Ecaterina Corut a solicitat conducerii Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple al Municipiului Bucuresti sa suplimenteze numarul de agenti la ghisee, corespunzator volumului de cereri.

De asemenea, pentru evitarea aglomeratiei la ghisee recomanda cetatenilor ce doresc sa obtina pasapoarte sa se prezinte atat la sediul din str. Nicolae Iorga nr. 27 dar si la punctul de lucru din sos. Pipera nr. 49.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pasapoarte Bucuresti cereri, #eliberare pasapoarte Bucuresti , #Prefectura