Prefectul de Sibiu, secretar de stat in Ministerul Economiei

Miercuri, 31 Martie 2010, ora 23:11
1799 citiri
Prefectul de Sibiu, secretar de stat in Ministerul Economiei

Prefectul de Sibiu, Constantin Trihenea, este propus pentru postul de secretar de stat pentru energie in Ministerul Economiei, decizia de revocare din functia de prefect urmand sa fie luata, cel mai probabil, in urmatoarea sedinta de Guvern, potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii.

"Deocamdata exista propunerea si se asteapta ordinul de revocare din functia de prefect, iar apoi publicarea in Monitorul Oficial a deciziei de numire in cadrul ministerului.

Acest lucru se va intampla, probabil, in sedinta de Guvern de saptamana viitoare", a declarat NewsIn purtatorul de cuvant al Prefecturii Sibiu, Dorin Teodorescu.

Chiar daca nu a fost inca numit secretar de stat, Constantin Trihenea i-a anuntat, in sedinta colegiului prefectural de miercuri, pe directorii institutiilor deconcentrate ca urmeaza sa plece la Bucuresti.

"Vreau sa aflati de la mine, si nu din presa, ca urmeaza sa plec la Bucuresti, pentru postul de secretar de stat. Aceasta numire este in curs de derulare si ramane sa asteptam ordinul de revocare din functie. Pana la aparitia acestui ordin, voi coordona activitatea Prefecturii", a declarat prefectul.

Trihenea a fost numit prefect de Sibiu in februarie 2009. Este de profesie inginer electroenergetic, absolvent al Institutului politehnic Traian Vuia din Timisoara.

#trihenea, #prefect, #sibiu, #ministerul economiei , #Prefectura