Investitie de peste 20 de milioane de lei la Spitalului de Urgenta Petrosani

Luni, 01 Martie 2010, ora 00:08
1643 citiri
Investitie de peste 20 de milioane de lei la Spitalului de Urgenta Petrosani

Peste 20 de milioane de lei ar putea fi investiti la Spitalul de Urgenta din Petrosani pentru reutilarea si dotarea ambulatoriului de specialitate.

Investitia face parte din proiectul "Reabilitare, modernizare si achizitionare echipamente pentru ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Urgenta Petrosani", din cadrul Programului Operational Regional 2007-2013.

Contributia proprie a municipiului la cheltuielile eligibile ale proiectului se ridica la aproape 332.000 de lei,
adica 2 la suta din valoarea totala a proiectului si a fost aprobata de consilierii locali in cadrul sedintei CL din luna februarie.

"Prin acest proiect, se are in vedere imbunatatirea starii de sanatate a populatiei si pentru asigurarea unui inalt nivel de protectie a sanatatii umane", declara primarul municipiului Petrosani Tiberiu Iacob Ridzi.

Prin acest proiect, se urmareste atat reabilitarea si modernizarea ambulatoriului de specialitate cat si achizitionarea de echipamente pentru acesta.

"Este vorba despre o reparatie capitala a ambulatoriului la care se adauga si dotarea cu aparatura medicala. Speram la o adresabilitate mai mare si investigatii medicale mai bune.

Dupa aceasta investitie vom putea rezolva probleme medicale din mai multe tipuri de patologii, iar pacientii nu vor mai fi trimisi in alta parte. in plus confortul celor care vor astepta va fi mult sporit", declara Alin Vasilescu, director medical Spitalul UP Petrosani.

Implementarea proiectului va creste calitatea vietii cetatenilor din Valea Jiului care vor ajunge sa fie consultati aici, pornind chiar de la salile de asteptare si pana la aparatura cu care vor dotate cabinetele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#investitie, #spital, #urgenta, #petrosani , #Primaria