Oprescu da 2,4 mil. euro pentru intretinerea pasajelor rutiere

Marti, 16 Martie 2010, ora 16:32
1227 citiri
Oprescu da 2,4 mil. euro pentru intretinerea pasajelor rutiere

Adminstratia Strazilor, institututie subordonata Primariei Capitalei, ofera firmei care va castiga o licitatie programata pe 29 martie suma de 9,87 milioane lei (circa 2,4 milioane euro), pentru lucrari de intretinere multianuala a pasajelor Victoriei, Unirii, Obor si Marasesti, transmite NewsIn.

Durata acordului este de 24 luni, iar sarcina firmei castigatoare este, conform anuntului de licitatie," interventia operativa pentru remedierea finisajelor deterioarate in urma unor accidente si lucrari de mentinere in permanenta a aspectului arhitectonic al pasajelor".

Practic, pe partea de remediere, vor fi refacute pasajele deteriorate de granit si tabla, va fi refacuta structura metalica de sustinere a finisajelor, vor fi inlocuite corpurile de iluminat si lampile.

Pe partea de intretinere, firma castigatoare va trebui sa mature si sa spele carosabilul, trotuarele si bordurile o data pe luna, sa spele granitul si tabla din pasaje, sa spele si sa refaca vopsitoria tavanului o data la doi ani si sa spele, in fiecare luna, corpurile de iluminat.

In ultimii ani, la cele patru pasaje au avut loc lucrari ample de refacere. De pilda, la Marasesti s-a lucrat incepand din 2007, iar la pasajul Victoriei, in 2009-2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primaria, #capitalei, #intretinere, #oprescu, #pasaje , #Primaria