Oprescu: Lucrarile la pasajul de la Piata Presei ar putea incepe in doua luni

Duminica, 31 Martie 2013, ora 16:30
1643 citiri
Oprescu: Lucrarile la pasajul de la Piata Presei ar putea incepe in doua luni
Foto: cotidianul.ro

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sustine ca lucrarile pentru pasajul subteran de la Piata Presei Libere ar putea incepe in aproximativ doua luni de zile si vor dura un an, un an si jumatate.

"Pasajul incepe dupa fantana Miorita, la vreo 50-60 de metri, pe partea dreapta, fara sa deranjez pomii si toate astea. Va avea un brat in directia de mers catre Marasti si Bulevardul Expozitiei, va avea un brat care va iesi in Kiseleff, fara sa deranjeze, undeva la 250-300 de metri de colt, adica chiar din Piata, mergand in directia Arcul de Triumf, si incercam noi sa-i mai dam o dimensiune, aceea pe Jiului. Mi-au explicat baietii de la circulatie ca nu este incarcatura asa mare pe Jiului si ca ea poate fi facuta si pe deasupra", a declarat Oprescu, intr-o emisiune difuzata duminica de Pro Tv.

Edilul sef a dat asigurari ca inceperea lucrarilor nu va bloca intrarea pe DN 1. El a criticat faptul ca proiectul de constructie a pasajului a fost blocat timp de patru ani din cauza unor organizatii non-guvernamentale care au contestat Planul Urbanistic Zonal.

Intrebat cu ce firma va lucra, Oprescu a spus ca executia lucrarilor a fost deja atribuita si, din cate stie, este vorba de firma a omului de afaceri Radu Ouatu "intr-o asociere".

#Oprescu pasaj Piata presei, #termen pasaj Piata Presei, #constructie pasaj Piata Presei , #Primaria