Primarul din Slobozia, supectat ca ar fi folosit stampilele institutiei pentru inmatricularea unor masini de lux

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 09:18
1940 citiri
Primarul din Slobozia, supectat ca ar fi folosit stampilele institutiei pentru inmatricularea unor masini de lux

Politistii efectueaza marti mai multe perchezitii pe raza municipiului Slobozia, una dintre ele vizandu-l chiar pe primar, suspectat ca ar fi folosit stampilele din primarie pentru inmatricularea unor autoturisme de lux, au declarat pentru Agerpres surse din Politie.

Potrivit surselor citate, oamenii legii efectueaza perchezitii la sediul Primariei Slobozia.

De asemenea, in dosar sunt mai multe persoane suspectate de comiterea infractiunilor de santaj, camatarie, fals, uz de falz si inselaciune, politistii din cadrul IPJ Ialomita efectuand, in total, zece perchezitii la domiciliile mai multor suspecti.

Actiunea vizeaza probarea activitatii infractionale a sase persoane suspectate ca in cursul anului 2013 ar fi comis mai multe infractiuni de camatarie, santaj, fals, uz de fals si inselaciune, informeaza IGPR intr-un comunicat remis Agerpres.

La finalizarea perchezitiilor, suspectii vor fi condusi la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita, pentru cercetari.

La actiune participa peste 70 de politisti de investigatii criminale si ordine publica, precum si luptatori SAS din cadrul IPJ Ialomita, sprijiniti de luptatori SAS din cadrul IPJ Calarasi, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Slobozia.

In cauza s-a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale - IGPR si al DIPI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primar Slobozia, #ancheta primar Slobozia, #infractiuni primar Slobozia , #Primaria