Dragnea: Reorganizarea vizeaza dezvoltarea echilibrata, pentru a nu fi o tara de printi si cersetori

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 16:36
1373 citiri
Dragnea: Reorganizarea vizeaza dezvoltarea echilibrata, pentru a nu fi o tara de printi si cersetori

Ministrul Dezvoltarii Regionale Liviu Dragnea afirma ca noua reorganizare teritoriala vizeaza dezvoltarea echilibrata a Romaniei, astfel incat sa nu se transforme intr-o tara de "printi si cersetori".

Liviu Dragnea despre modul in care va fi reorganizat teritoriul Romaniei si despre impactul asupra fiecarui cetatean, dar si despre banii care vor fi impartiti regiunilor si mecanismul prin care acestia vor ajunge acolo unde este nevoie.

"Noua reorganizare teritoriala urmareste sa dezvolte in mod echilibrat Romania, pentru ca aceasta sa nu se transforme intr-o tara de printi si cersetori", declara Liviu Dragnea.

El precizeaza ca exista doua variante de impartire teritoriala - opt sau nou? regiuni - in nici un caz sapte, cum se vehicula anterior, criteriul reorganizarii fiind functionalitatea.

De asemenea, Dragnea spune si care va fi noua structura a institutiilor de administratie locala, care vor fi parghiile prin care cei sapte miliarde de euro, bani europeni, vor ajunge in regiunile Romaniei, dar si ce parere are USL despre coabitarea cu presedintele Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dragnea reorganizarea, #Dragnea declaratii reorganizare, #Dragnea regionalizare Romania , #Regionalizare