1 Decembrie: Ce ni se pregateste la parada militara

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 15:33
999 citiri
1 Decembrie: Ce ni se pregateste la parada militara
Foto: Facebook/MAPN (Anca Ciornei)

Peste 2.600 de militari si specialisti, cu 360 de mijloace tehnice vor participa marti, 1 Decembrie, incepand cu ora 11:00, la Parada militara ce se va desfasura cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Vor avea reprezentanti Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Protectie si Paza, Serviciul de Telecomunicatii Speciale, Administratia Nationala a Penitenciarelor si Politia Locala Bucuresti.

Militarilor romani li se vor adauga detasamente din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Turcia.

Tot in Bucuresti, la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I, va avea loc marti, incepand cu ora 8:00, o ceremonie militara de depuneri de coroane si jerbe de flori.

De asemenea, se vor organiza ceremonii militare si religioase de depunere de coroane de flori in garnizoanele din tara unde sunt dislocate mari unitati si unitati militare.

Cu ocazia... citeste mai departe despre "1 Decembrie: Ce ni se pregateste la parada militara" pe Ziare.com

#parada militara 1 decembrie, #parada Ziua Nationala, #repetitie parada militara, #trafic restrictionat parada militara , #Stiri Administratie