1 Mai la Mamaia: Parada cu masini de epoca, autobuze etajate si "ambasadorul" Botezatu

Vineri, 01 Mai 2015, ora 20:08
1261 citiri
1 Mai la Mamaia: Parada cu masini de epoca, autobuze etajate si "ambasadorul" Botezatu

Peste 30.000 de turisti se afla, de 1 Mai, pe litoral, potrivit estimarilor Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, numarul lor urmand sa ajunga la 35.000 pana la sfarsitul weekendului, iar sezonul a fost deschis oficial, vineri, la Mamaia, cu o parada cu masini de epoca, motociclete si autobuze etajate.

Presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat ca sezonul debuteaza, la fel ca in ultimii opt ani, cu o parada a litoralului romanesc, de aceasta data pe ruta Mamaia-Constanta si retur.

"Sezonul incepe ca de obicei, de opt ani, cu traditionala parada a litoralului romanesc. Anul acesta, parada este in stilul Mamaia, pornim cu toti, prietenii de pe Facebook ai Asociatiei Litoral, ei sunt deja in autobuzele supraetajate. Asteptam oaspetii din Turcia si Italia care vor fi alaturi de noi si dam startul la Litoral 2015", a declarat, vineri, inainte de inceperea paradei, Corina Martin.

Control ANAF de 1 Mai la Vama Veche: Turistii i-au intampinat pe inspectori cu ...citeste mai departe despre "1 Mai la Mamaia: Parada cu masini de epoca, autobuze etajate si "ambasadorul" Botezatu" pe Ziare.com

#parada Mamaia Catalin Botezatu, #parada Mamaia Constanta , #Stiri Administratie