11 statii de metrou se inchid pentru modernizare. Calendarul anuntat de Metrorex

Vineri, 19 Mai 2017, ora 09:46
869 citiri
11 statii de metrou se inchid pentru modernizare. Calendarul anuntat de Metrorex
Foto: Arhiva Ziare.com

Metrorex a anuntat, vineri, graficul lucrarilor lucrarilor de modernizare a aparatelor de taxare la statiile de metrou cu un singur acces. Lucrarile de modernizare se vor desfasura succesiv, in perioade diferite de timp, incepand din iulie pana la sfarsitul lunii septembrie.

Intr-un comunicat de presa remis Ziare.com, compania mentioneaza ca a stabilit graficul lucrarilor in functie de perioadele cu trafic scazut, ca urmare a vacantelor scolare si a concediilor.

Metrorex a informat autoritatile locale si RATB referitor la aceste perioade, cerand sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafata.

Iata perioadele in care au loc lucrari in cele 11 statii de metrou cu un singur acces:

Pipera: 15 iulie - 21 iulie 2017Constantin Brancoveanu: 22 iulie - 28 iulieAurel Vlaicu: 29 iulie - 4 august 2017Piata Victoriei 2: 5 august - 11 augustBasarab 1: 12 august - 18 augustTineretului: 19 august - 25 augustDimitrie Leonida: 26 august - 1 septembrieAparatorii Patriei: 2 septembrie - 8 septembrieCostin Georgian: 9 septembrie - 15 septembrieBerceni: 16 septembrie - 22 septembriePantelimon: 23 septembrie - 29 septembrie

Perioada maxima estimata pentru inchiderea statiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu inceperea lucrarilor intr-o zi de vineri, dupa terminarea programului normal de lucru al Metrorex si dupa ce ultimii calatori vor parasi statia de metrou, se mai arata in comunicat.

Lucrarile de modernizare a statiilor de metrou se desfasoara atat ziua, cat si noaptea, mai arata compania.

Deschiderea statiilor se va realiza in timpul programului normal de lucru, in ziua de sambata a saptamanii urmatoare.

In prezent, se lucreaza, pana la 6 iunie, in noua statii de metrou. Prima etapa a lucrarilor de modernizare la metrou a inceput in 19 aprilie si s-a terminat in 5 mai.

A.S. ...citeste mai departe despre "11 statii de metrou se inchid pentru modernizare. Calendarul anuntat de Metrorex" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lucrari metrou statii un acces, #grafic lucrari metrou, #statii metrou lucrari, #finalizare lucrari modernizare metrou , #Stiri Administratie