200 de kilograme de cocaina au fost gasite plutind in zona platformelor marine din Constanta

Marti, 02 Aprilie 2019, ora 22:25
1281 citiri
200 de kilograme de cocaina au fost gasite plutind in zona platformelor marine din Constanta
Foto: Ziare.com Arhiva

200 de kilograme de cocaina au fost gasite plutind pe mare, in zona platformelor marine din Constanta.

Drogurile au fost gasite, marti seara, de politistii de frontiera, informeaza Digi24.

Politistii de frontiera cred ca aceasta cantitate de droguri face parte din transportul interceptat in 23 martie, in Delta Dunarii.

Reamintim ca procurorii DIICOT au adus la sediul central din Bucuresti sacii de cocaina gasiti in 23 martie intr-o salupa din Delta Dunarii.

Potrivit reprezentantilor DIICOT, procurorii DIICOT Tulcea au fost sesizati ca in zona unei localitati din judet, dintr-o dubita a cazut un pachet de un kilogram de cocaina. Ca urmare, au inceput cercetari, iar pe o plaja de la malul Marii Negre, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, a fost descoperita o barca rasturnata si pachete suspecte, similare cu cel cazut din dubita.

Cantitatea totala descoperita a fost de 1.040 de kilograme brut de cocaina, cu valoare de piata de pana la 300 de milioane de euro. In urma analizelor s-a stabilit ca puritatea cocainei era de 90%.

Povestea capturii de o tona de cocaina, cu 90% puritate

Citeste si 800 de kilograme de droguri ascunse printre fructe de o retea de traficanti, printre care si romani ...citeste mai departe despre "200 de kilograme de cocaina au fost gasite plutind in zona platformelor marine din Constanta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cocaina platforme maritime Constanta , #Stiri Administratie