A fost anuntata cauza oficiala a mortii lui Dan Adamescu

Joi, 26 Ianuarie 2017, ora 17:17
6072 citiri

Medicii legisti au stabilit cauza mortii omului de afaceri Dan Adamescu, care a decedat in noaptea de luni spre marti.

Avocatul Catalin Dancu a spus, la iesirea de la Institutul National de Medicina Legala, ca pe certificatul medico-legal scrie, in dreptul cauzei mortii, bronhopneumonie si insuficienta cardio-respiratorie.

El a precizat ca fosta sotie si sora lui Dan Adamescu au decis sa se ocupe impreuna de inmormantare, trupul neinsufletit al acestuia urmand sa fie depus joi la Biserica Domnita Balasa, urmand ca inmormantarea sa aiba loc vineri la pranz.

"Slujba va fi maine (vineri - n.red.), la ora pranzului, iar fosta sotie si sora domnului Adamescu au decis, de comun acord, sa se pregateasca impreuna toate aceste ceremonii. Deja s-au si impartit, cum este firesc, sarcinile in familie, o parte se va ocupa de o anumita problema, cealalta parte de alta problema", a mai spus Dancu.

Intrebat daca medicii legisti au stabilit ca decesul a fost cauzat si de o infectie cu stafilococ auriu, Dancu a spus: "Nu avem alte date, v-am spus exact care este diagnosticul de pe certificatul medico-legal".

El a precizat ca in urma unor analize ulterioare s-ar putea stabili si alte cauze ale decesului.

"De asta a durat atat de mult autopsia. Dupa ce se vor termina procedurile de inmormantare, evident ca vom veni si cu documentele funerare si cu datele medico-legale", a precizat Dancu.

Dan Adamescu a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 68 de ani. Acesta executa, din 27 mai 2016, pedeapsa de patru ani si patru luni primita in dosarul in care a fost acuzat ca a mituit doi judecatori pentru pronuntarea unor solutii favorabile in dosare de insolventa ale unor firme ale sale. ...citeste mai departe despre "A fost anuntata cauza oficiala a mortii lui Dan Adamescu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cauza moarte Dan Adamescu, #Dan Adamescu murit, #Dan Adamescu inmormantare , #Stiri Administratie