Aberatia zilei: Ne asteapta o iarna grea? Un oficial Romgaz se ia dupa mistreti si broaste testoase

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 12:01
1022 citiri
Aberatia zilei: Ne asteapta o iarna grea? Un oficial Romgaz se ia dupa mistreti si broaste testoase
Foto: Arhiva Pixabay

Directorul comercial al Romgaz ne avertizeaza ca urmeaza o iarna geroasa si asta nu pentru ca meteorologii au facut calcule si prognoze care duc la aceasta concluzie, ci pentru ca mistretii si pasarile migratoare au transmis deja semnale in acest sens.

"Noi luam in calcul comportamentul animalelor. Cand incepe migratia pasarilor? Este un reper care-ti spune ceva. Cat de adanc isi face broasca testoasa vizuina pentru iarna? Cat de grasi sunt porcii mistreti in ajunul iernii?", a declarat Vasile Ciolpan, directorul comercial al Romgaz, intr-o conferinta de presa tinuta marti, relateaza ProTV.

Directorul a precizat ca a luat in considerare aceste "repere" si a tras concluzia ca "ne pregatim de o iarna geroasa si lunga".

Pentru ca declaratiile sale au starnit rumoare, Vasile Ciolpan a venit si cu cateva explicatii suplimentare.

"Exista oameni care au preocupari in lumea animala, specifice, pe unii ii cunoastem, pe altii ii contactam, discutam, nu este definitorie, este ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Ne asteapta o iarna grea? Un oficial Romgaz se ia dupa mistreti si broaste testoase" pe Ziare.com

#director Romgaz iarna porci broaste , #Stiri Administratie