Academia Infractorilor Romani: Glume interzise, greseli platite in aur

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 06:33
1064 citiri
Academia Infractorilor Romani: Glume interzise, greseli platite in aur

Membrii Academiei infractorilor romani (AIR) aveau de urmat reguli stricte, neavand voie sa faca glume, iar greselile comise le plateau organizatiei in aur.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, din probele de la dosar, rezulta ca nu puteau face parte din AIR fricosii si turnatorii, cei care consumau droguri sau alcool, jucatorii de jocuri de noroc, si nici homosexualii si pedofilii.

Cei racolati erau testati timp de 90 de zile inainte de a deveni membri.

Odata ce se intampla acest lucru, printre regulile pe care trebuiau sa le respecte membrii AIR se numara faptul ca nu aveau voie sa atinga niciun bun care nu le apartinea din casa in care locuiau, sa iasa afara sau sa se uite pe geam si ca orice gluma le era interzisa.

Membrii AIR erau instruiti si ca riscurile si daunele dragostei copilaresti sunt fatale, ca trebuie sa guste placerile vietii cu limita si ca "smecheria este haina grea, dar frumoasa".

Ei mai erau instruiti sa evite mijloacele moderne de ...citeste mai departe despre "Academia Infractorilor Romani: Glume interzise, greseli platite in aur" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Academia Infractorilor Romani reguli, #Academia Infractorilor Romani racolari , #Stiri Administratie