Academia Infractorilor Romani: O singura spargere de 1,5 milioane de euro

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 12:03
1004 citiri
Academia Infractorilor Romani: O singura spargere de 1,5 milioane de euro

O singura spargere la unul dintre magazinele de lux data de gruparea Academia Infractorilor Romani a produs un prejudiciu de 1,5 milioane de euro, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, comisarul sef Mihai Pitulescu, de la Directia Investigatii Criminale a IGPR.

"Pentru toate faptele, prejudiciul cred ca depaseste 10 milioane de euro. Sunt cazuri in care la o singura fapta prejudiciul s-a ridicat la 1,5 milioane de euro", a precizat Pitulescu.

El a adaugat ca, in urma perchezitiilor facute la membrii gruparii, s-au descoperit bunuri cu caracteristici asemanatoare celor sustrase din strainatate, dar urmeaza sa se fie stabilit concret daca acestea provin de la faptele cercetate in ancheta.

"Au fost valorificate in special in tara, au fost identificate si persoanele prin care acestia au valorificat bunurile, se desfasoara in prezent cercetari pentru stabilirea tuturor persoanelor prin care s-au valorificat aceste bunuri", a aratat Mihai Pitulescu.

O retea infractionala ...citeste mai departe despre "Academia Infractorilor Romani: O singura spargere de 1,5 milioane de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Academie Infractori Romani, #Academie Infractori Romani prejudiciu, #Academie Infractori Romani milion euro, #Academie Infractori Romani spargere , #Stiri Administratie