Acuzat ca a cumparat ambulante prea scumpe, Raed Arafat da explicatii

Marti, 28 Aprilie 2015, ora 10:08
1555 citiri
Acuzat ca a cumparat ambulante prea scumpe, Raed Arafat da explicatii
Foto: Arhiva Gov.ro

Secretarul de stat Raed Arafat neaga acuzatiile aparute in presa in dosarul deschis de DNA cu privire la o achizitie de ambulante facuta de Ministerul Sanatatii de la firma Deltamed SRL din Cluj, patronata de un prieten.

In ianuarie 2012, Evenimentul Zilei a scris ca Deltamed SRL Cluj Napoca a livrat peste 1.000 de ambulante catre Ministerul Sanatatii, SMURD, SRI, SIE, patronul firmei, Vasile Gorgan, fiind unul dintre primii sponsori ai SMURD, fondat de Arafat.

Acuzatiile au fost reluate la inceputul lunii martie in presa clujeana. Clujust.ro a publicat in data de 3 martie informatii conform carora DNA a decis sa inceapa urmarirea penala in rem in acest caz, dupa o sesizare facuta de Ministerul Finantelor si dupa ce in presa au aparut mai multe speculatii cu privire la neregulile inregistrate in cazul acestei achizitii.

Principala acuzatie viza faptul ca pretul la care s-ar fi achizitionat ambulantele era prea mare si ...citeste mai departe despre "Acuzat ca a cumparat ambulante prea scumpe, Raed Arafat da explicatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DNA dosar Raed Arafat, #Raed Arafat achizitii ambulante , #Stiri Administratie