Adjunctul sefului Politiei Prahova, pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti

Marti, 18 August 2015, ora 21:02
764 citiri
Adjunctul sefului Politiei Prahova, pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti
Foto: Arhiva Ziare.com

Adjunctul sefului Politiei Prahova, Adrian Radulescu, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti in dosarul in care acesta este cercetat alaturi de seful DGA Prahova, Constantin Ispas, si ofiterul BCCO Emanuel Saghel, acestia din urma fiind dusi la instanta cu propunere de arestare.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti al DNA l-au pus sub control judiciar pe comisarul sef Adrian Radulescu, adjunctul sefului Politiei Judetene Prahova, retinut pentru 24 de ore luni seara, pentru cercetare abuziva.

Astfel, in fata instantei de judecata de la Tribunalul Prahova au fost prezentati, marti, doar seful DGA Prahova, comisarul sef Constantin Ispas si ofiterul BCCO Emanuel Saghel, care conduce Serviciul de combatere a finantarii terorismului si spalarii banilor din BCCO Ploiesti.

La ora transmiterii acestei stiri, cei doi, carora nu le-au expirat ordonantele de retinere, se afla la Tribunalul Prahova, unde ...citeste mai departe despre "Adjunctul sefului Politiei Prahova, pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti" pe Ziare.com

#adjunct sef politie Prahova DNA, #adjunct politie Prahova control judiciar , #Stiri Administratie