Adrian Duicu pierde procesul cu ANI, in care era acuzat de incompatibilitate

Marti, 10 Martie 2015, ora 17:30
1088 citiri
Adrian Duicu pierde procesul cu ANI, in care era acuzat de incompatibilitate
Foto: MH Alert

Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Mehedinti, Adrian Duicu, s-a aflat in incompatibilitate, intrucat a participat la adoptarea in CJ a unor hotarari privind inchirierea unui teren si vanzarea a doua imobile catre o firma in care era asociat, a decis, marti, instanta suprema.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis recursul declarat de Agentia Nationala de Integritate (ANI), respingand actiunea lui Duicu. Instanta suprema a dat castig de cauza Agentiei Nationale de Integritate, stabilind ca Adrian Duicu s-a aflat in incompatibilitate.

In 21 mai 2013, Curtea de Apel Craiova a anulat raportul Agentiei Nationale de Integritate. Decizia nu a fost irevocabila si a fost contestata de inspectorii de integritate la instanta suprema.

ANI a constatat, in urma evaluarii incepute in 16 decembrie 2011, ca Ioan Adrian Duicu, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Mehedinti la acea data, a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie ...citeste mai departe despre "Adrian Duicu pierde procesul cu ANI, in care era acuzat de incompatibilitate" pe Ziare.com

#Adrian Duicu incompatibilitate, #Adrian Duicu proces , #Stiri Administratie