Adriean Videanu, inculpat in dosarul Gaze ieftine

Joi, 17 Martie 2016, ora 14:55
1436 citiri
Adriean Videanu, inculpat in dosarul Gaze ieftine
Foto: Captura Digi 24

Adriean Videanu a fost pus sub acuzare de DIICOT in dosarul gazelor ieftine, in care este acuzat ca ar fi oferit gaze naturale la preturi mici unei firme controlate de miliardarul Ioan Niculae.

Fostul ministru al Economiei a fost audiat, joi, aproximativ o ora, de procurorii DIICOT, potrivit Digi24. "Nimic nou, ni s-a adus la cunostinta schimbarea incadrarii din suspect in inculpat si s-a pus in miscare actiunea penala. Atat va spun, nimic nou!", a declarat Videanu, la finalul audierilor.

Adriean Videanu, audiat la DIICOT

Potrivit DIICOT, in perioada decembrie 2006 - decembrie 2008, Varujan Vosganian si, in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, Adriean Videanu, in calitate de ministri, au aprobat, semnat si sustinut in Guvern sase ordine, respectiv trei memorandumuri, in scopul sprijinirii intereselor financiare ale grupului infractional constituit de catre Ioan Niculae si au utilizat SNGN Romgaz SA (unitate nationala de interes strategic) in interesul privat al SC ...citeste mai departe despre "Adriean Videanu, inculpat in dosarul Gaze ieftine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Adriean Videanu inculpat Romgaz, #Videanu dosar DIICOT, #Videanu dosar Gaze ieftine , #Stiri Administratie