AFP: Premierul roman este supus luni unei duble presiuni, din partea justitiei si Parlamentului

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 13:02
1023 citiri
AFP: Premierul roman este supus luni unei duble presiuni, din partea justitiei si Parlamentului
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul roman, Victor Ponta, este supus luni unei duble presiuni, din partea Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde incepe procesul sau pentru coruptie, dar si a Parlamentului, unde opozitia va depune o motiune de cenzura.

Ponta, care a implinit duminica 43 de ani, a respins pana acum apelurile la demisie, sustinandu-si nevinovatia, scrie AFP.

Ponta, mesaj de ziua sa, inainte de judecata: Nu am facut niciodata ceva rau sau ilegal cu intentie

El nu a anuntat daca va participa la aceasta prima audiere la ICCJ, consacrata unor probleme de procedura si pentru care prezenta sa nu este necesara.

Primul sef al unui Guvern roman nevoit sa se apere in fata unui tribunal in timp ce inca se afla in functie, social-democratul este acuzat de 17 infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis in perioada 2007-2011, in calitate de avocat.

Procurori DNA il suspecteaza de asemenea de ...citeste mai departe despre "AFP: Premierul roman este supus luni unei duble presiuni, din partea justitiei si Parlamentului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ponta proces coruptie analiza AFP, #Ponta proces coruptie presa straina, #Ponta proces coruptie presa internationala , #Stiri Administratie