Aglomeratie in Vama Giurgiu. CNAIR da vina pe numarul mare de masini si pe bulgari

Luni, 22 Iulie 2019, ora 12:13
999 citiri
Aglomeratie in Vama Giurgiu. CNAIR da vina pe numarul mare de masini si pe bulgari
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul este ingreunat, luni, la iesirea din tara prin Vama Giurgiu, din cauza numarului mare de masini si a faptului ca autoritatile de frontiera bulgare nu au capacitatea adaptata unui volum mare de autovehicule, anunta CNAIR.

Compania precizeaza ca lucreaza pe patru benzi si ar mai putea deschide una, daca situatia impune.

Potrivit CNAIR, in punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se inregistreaza coloane mari de autoturisme pe sensul de iesire din Romania inspre Bulgaria, din cauza volumului mare de autoturisme si a faptului ca autoritatile de frontiera bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptata volumului mare de trafic.

CNAIR precizeaza ca lucreaza pe patru benzi, iar daca situatia o va impune va deschide o banda suplimentara, astfel incat traficul de autoturisme sa poata fi fluidizat cat mai repede.

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va asiguram ca facem toate demersurile necesare pentru ca traficul sa se desfasoare in conditii normale", spun reprezentantii CNAIR. ...citeste mai departe despre "Aglomeratie in Vama Giurgiu. CNAIR da vina pe numarul mare de masini si pe bulgari" pe Ziare.com

#aglomeratie vama Giurgiu, #CNAIR aglomeratie Vama Giurgiu , #Stiri Administratie